Spotty
Beveilig je
Aanmelden

Spotty werk écht en daarom ...

Verloren Voorwerp Terug of Geld Terug!

Sleutels, fiets, bagage of smartphone kwijt? Wanneer deze een Spotty code dragen is de kans dat u ze snel terugkrijgt héél groot (zie deze test). Maar misschien gelooft u ons niet op ons woord. Daarom betalen wij zonder discussie de aankoopprijs van uw label terug indien u uw verloren voorwerp niet binnen de twee weken terugkrijgt!

En de kleine lettertjes? Die zijn er niet! U meldt het voorwerp als verloren in uw account op Spotty en laat het automatisch door ons op Internet publiceren. Indien niemand het gemeld heeft binnen de twee weken na publicatie, stuurt u ons de Spotty bevestigingsmail van uw bestelling door (deze bevat een voucher code voor terugbetaling)(*) met vermelding van de code van uw verloren label. We betalen uw label(s) zonder discussie terug.


(*) Deze garantie geldt voor consumenten, voor de labels die aangekocht zijn sinds/terwijl deze voorwaarden van kracht zijn, producten die vroeger aangekocht zijn en waar u geen voucher voor ontvangen heeft komen niet in aanmerking.


Klik op de foto voor voorbeelden van voorwerpen die we terugbezorgen.